jeugdwerking

Tafeltennisclub Galmaarden trekt resoluut de kaart van de jeugd. Onder het moto “de jeugd is de toekomst”, worden er wekelijks jeugdtrainingen georganiseerd onder leiding van ervaren trainers. Jeugdspelers zijn vrij in hun keuze om op zaterdag aan te treden in de jeugdafdelingen van de interlcubcompetitie. 

Jeugdtraining

Voor onze jeugdspelers organiseren we op wekelijkse basis begeleide trainingen onder het toezicht van gediplomeerde trainers. Er wordt getraind in twee niveaugroepen zodat elke jeugdspeler kan groeien op zijn/haar tempo.

De jeugdtrainingen gaan door op woensdagnamiddag. De eerste groep van beginnende en/of recreatieve spelers traint van 17u tot 18u30 onder het goekeurende oog van Pieter Meersman.
De tweede groep van competitiespelende jeugdspelers start aansluitend om 18u30 en stopt om 20u. Deze groep wordt begeleid door Philippe Custers, Arvid Merckaert en Xander Lievens die alternerend een week voor hun rekening nemen.

De groepsindeling voor seizoen ’21-’22 kan hier geraadpleegd worden.

Wekelijks geven onze trainers het beste van zichzelf om onze beginnende jeugdspelers de eerste knepen van tafeltennis aan te leren. Geïnteresseerde jeugdspelers kunnen contact opnemen via mail naar jeugd@ttcgalmaarden.be en kunnen zonder bijkomende verplichtingen drie gratis lessen komen volgen in de beginnende groep.

Werner Lievens

jeugdcoördinator

Jeugdcompetitie & tornooien

Voor zowel de beginnende als de iets meer ervaren jeugdspelers wordt er op wekelijkse basis een interclubcompetitie georganiseerd specifiek voor -18 jarigen in verschillende niveau-afdelingen. De thuiswedstrijden gaan door op zaterdagvoormiddag van 10u tot +/- 13u.
Deelname hieraan is niet verplicht, we raden zelfs aan om toch 1 à 2 jaar wat ervaring op te doen als recreant op de wekelijkse trainingen alvorens de stap naar competitie te zetten. Bij interesse kan meer info bekomen worden via de trainers of de jeugdcoördinator.

Naast de interlcubcompetitie worden er ook regelmatig tornooien georganiseerd door de provincie en omloggende clubs. Op onderstaande kalender zijn alvast de voornaamste organisaties terug te vinden.

Geplande evenementen

Er zijn geen evenementen gepland

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag: 19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag: 19u-23u30 Vrije training
woensdag: 16u30-21u Jeugdtraining
donderdag: gesloten
vrijdag: 19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag: 9u30-13u Interclub Jeugd
19u – 02u00 Interclub VTTL
zondag:  Jeugdtraining

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden