jeugdwerking

Tafeltennisclub Galmaarden trekt resoluut de kaart van de jeugd. Onder het moto “de jeugd is de toekomst”, worden er wekelijks jeugdtrainingen georganiseerd onder leiding van ervaren trainers. Jeugdspelers zijn vrij in hun keuze om op zaterdag aan te treden in de jeugdafdelingen van de interclubcompetitie.

Jeugdtraining

Voor onze jeugdspelers organiseren we op wekelijkse basis begeleide trainingen onder het toezicht van gediplomeerde trainers. Er wordt getraind in twee niveaugroepen zodat elke jeugdspeler kan groeien op zijn/haar tempo.

De jeugdtrainingen gaan door op dinsdag- en zaterdagnamiddag. De eerste groep van beginnende en/of recreatieve spelers traint op zaterdag van 13u tot 14u30 onder het goekeurende oog van XAnder Lievens.
De tweede groep van competitiespelende jeugdspelers traint op dinsdag van 18u tot 19u. Deze groep wordt begeleid door Jarne Rouckhout. Na de begeleide training zijn deze spelers vrij om onderling nog een balletje te slaan tijdens de vrije training.

De groepsindeling voor seizoen ’23-’24 kan hier geraadpleegd worden.

Wekelijks geven onze trainers het beste van zichzelf om onze beginnende jeugdspelers de eerste knepen van tafeltennis aan te leren. Geïnteresseerde jeugdspelers kunnen contact opnemen via mail naar jeugd@ttcgalmaarden.be en kunnen zonder bijkomende verplichtingen drie gratis lessen komen volgen in de beginnende groep.

Werner Lievens

jeugdcoördinator

Jeugdcompetitie & tornooien

Voor zowel de beginnende als de iets meer ervaren jeugdspelers wordt er op wekelijkse basis een interclubcompetitie georganiseerd specifiek voor -18 jarigen in verschillende niveau-afdelingen. De thuiswedstrijden gaan door op zaterdagvoormiddag van 10u tot +/- 13u.
Deelname hieraan is niet verplicht, we raden zelfs aan om toch 1 à 2 jaar wat ervaring op te doen als recreant op de wekelijkse trainingen alvorens de stap naar competitie te zetten. Bij interesse kan meer info bekomen worden via de trainers of de jeugdcoördinator.

Naast de interlcubcompetitie worden er ook regelmatig tornooien georganiseerd door de provincie en omliggende clubs. Op onderstaande kalender zijn alvast de voornaamste organisaties terug te vinden.

Geplande evenementen

Er zijn geen evenementen gepland

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag
19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag
18u-19u Jeugdtraining
19u-23u30 Vrije training
19u30-20u30 Training recreanten/55+
vrijdag
19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag
9u30-13u Interclub Jeugd
13u-14u30 Jeugdtraining
19u-02u00 Interclub VTTL

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden