De nieuwe clubkampioenen zijn gekend!

Naar jaarlijkse traditie wordt er na het reguliere interclubseizoennog gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen. Ook dit jaar was dit niet anders en konden we opnieuw een mooie opkomst noteren in de verschillende disciplines.

Het CK Enkel vond reeds einde maart plaats. Toen zorgden SPORTA speler Samuel Cauwel en Jerko Tielemans voor een hoogstaande finale waarin laastgenoemde aan het langste eind wist te trekken. De top 3 werd vervolledigd door uittredend clubkampioen Xander Lievens.

Afgelopen weekend was het dan de beurt aan onze jeugdspelers -18j en de dubbelliefhebbers.

Gecoacht door jeugdtrainers Xander Lievens en Jarne Rouckhout zakten 10 jeugdspelers af naar de TRB zaal om in 2 reeksen, recreanten en competitiespelers, mee te dingen naar de titel van clubkampioen.
In de reeks van competitiespelers wist hoogst geklasseerde speler Rune Meersman zijn favorietenrol waar te maken. Matisse Remy en Tiemen De Roeck strandden op een respectievelijk tweede en derde plaats.
Bij het jonge geweld in de recreantenreeks trok Rune Custers aan het langste eind. David, Yaron en Artuur vervolledigden het podium.

‘S avonds was het dan aan de dubbelliefhebbers om het seizoen in schoonheid af te sluiten. 10 koppels gaven het beste van zichzelf in enkele hoogstaande wedstrijden. Uiteindelijk mag het duo Tom Dullekens & Joni Gerard zichzelf een jaar lang clubkampioen dubbel noemen. De duo’s Samuel Cauwel & Jarne Rouckhout en vader-zoon duo Pieter & Rune Meersman werden respectievelijk tweede en derde.

Geplande evenementen

Er zijn geen evenementen gepland

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag
19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag
19u-23u30 Vrije training
19u-20u Training recreanten/55+
19u30-23u Interclub Sporta
woensdag
18u-20u Jeugdtraining
vrijdag
19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag
9u30-13u Interclub Jeugd
13u-14u30 Jeugdtraining
19u-02u00 Interclub VTTL

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden