Jeugd kan terugkijken op een succesvolle heenronde

Terwijl de spelers in de provinciale reeksen nog enkele weken voor de boeg hebben, werd gisteren in de jeugdreeksen de laatste wedstrijd afgewerkt.
We kunnen stellen dat onze jeugdploegen het er meer dan voortreffelijk van af gebracht hebben, al is dat misschien nog wel een understatement:

A-ploeg
De spelers van de A-ploeg mochten het in de eerste speelweek al onmiddellijk opnemen tegen de kampioen van vorig seizoen, Ronse A. Het werd een ware thriller die eindigde op een 5-5 gelijkstand, meteen ook het enige puntenverlies van onze A-ploeg. Jammer genoeg was dit ook voor Ronse het enige puntenverlies in de heenronde, het lijkt er dus op dat de eerste wedstrijd van de terugronde al bepalend zal zijn voor de titel in de A-reeks. De heenronde wordt afgesloten op een gedeelde eerste plaats met Ronse A. 

B-ploeg
Onze B-ploeg staat na 11 speelweken alleen op kop! Een cruciale thuisoverwinning tegen tweede in de stand Sterke Stut Oosterzele maakt het kleinste verschil en ook Ninove op 2 punten is nog niet uitgeteld in de strijd om de kampioenstitel. Ook hier belooft het dus nog een spannende terugronde te worden en kunnen we het ons niet veroorloven om steken te laten vallen. 

C-ploeg
De derde jeugdploeg is het seizoen aangevat met allemaal debutanten die tot dit jaar nog geen enkele competitiewedstrijd hadden gespeeld. Het mag dan ook een verrassing heten dat ook zij niet onderdoen voor de A- en B-ploeg, en bovenaan in het klassement prijken op een tweede plaats op slechts 2 punten van de leider. De wedstrijden tegen Rooigem Gent C en Palaestra Deinze C zullen bepalend zijn voor wie de titel mee naar huis mag nemen. 

De volledige rangschikking is hier te bekijken.

Bij deze mooie teamresultaten horen vanzelfsprekend ook sterke individuele prestaties wat ook blijkt uit de top5 van iedere reeks waar steeds minstens twee 'Galmaardenaren' in vermeld worden, proficiat!

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.