Het is lang geleden dat we elkaar gezien of gesproken hebben. Té lang!

Als bestuur hebben we de afgelopen maanden van de vrijgekomen tijd gebruik gemaakt om alvast enkele plannen te smeden voor de nabije toekomst. Onze club bestaat dit jaar 48 jaar. Zo zijn we al gestart met de voorbereidingen om onze erkenning tot “Koninklijke” sportclub te verkrijgen wat opnieuw een mijlpaal in onze clubgeschiedenis zou betekenen. Hiermee gepaard kan natuurlijk een gepast feestje niet ontbreken.

Daarnaast zullen we de komende maanden onze website een opfrisbeurt geven. Meer info hierover volgt later.

De gemeente heeft ook van het moment gebruik gemaakt om enkele renovatiewerken aan de zaal uit te voeren. Zo werden de ramen in de zaal vernieuwd en werd de veranda hersteld.

Natuurlijk mogen we het allerbelangrijkste wat ons verbindt niet uit het oog verliezen: PINGPONGEN! Ons geliefkoosd tijdverdrijf ligt nu al maanden stil, en als we eerlijk zijn zien we hier ook in de eerstkomende weken geen verandering in. We hopen alvast samen met jullie om in de zomermaanden de deuren opnieuw te kunnen openen zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op het komende competitieseizoen.

Deze week werden de nieuwe klassementen door de VTTL gepubliceerd.  Wie alsnog een herziening wenst aan te vragen dient de procedure in bijlage te volgen en het document “aanvraag herziening” persoonlijk in te vullen.

 

Geplande evenementen

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag: 19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag: 19u-23u30 Vrije training
woensdag: 16u30-21u Jeugdtraining
donderdag: gesloten
vrijdag: 19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag: 9u30-13u Interclub Jeugd
                 19u – 02u00 Interclub VTTL
zondag:  Jeugdtraining

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden