Corona update 26/11/2021

De recente overheidsbeslissingen met als doel om de verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, hebben ook een impact op onze werking de komende weken.

De drie speelweken in de heenronde die ons nog resten voor we de winterstop ingaan zal de focus uitsluitend nog op het sportieve liggen. Concreet betekent dit:

  • Tijdens competitiewedstrijden bar open tot 23u. Na 23u wordt er geen drank meer geschonken.
  • Verplicht zittend consumeren aan de tafels met een maximum van 6 personen per tafel
  • Vanaf zaterdag 26 november en de resterende twee speelweken zal er als thuisploeg geen maaltijd na de wedstrijd meer voorzien worden.
  • Geen publiek meer toegelaten. Enkel spelers worden nog toegelaten (uitzonderling hierop zijn ouders tijdens jeugdwedstrijden).
  • De kleedkamers en douches zijn nog beschikbaar maar we vragen om maximaal 15 minuten hiervan gebruik te maken zodat het aantal personen die tegelijk aanwezig zijn kan worden beperkt.

Daarnaast blijven volgende regels van toepassing:

  • Covid Safe ticket verplicht bij het betreden van de cafetaria (spelers die over geen CST beschikken kunnen de cafetaria wel nog als doorgang blijven gebruiken naar de zaal en sanitaire blok mits het dragen van een mondmasker)
  • Mondmasker verplicht bij iedere verplaatsing. Enkel aan tafel en tijdens het spelen mag het mondmasker af.
  • Handen regelmatig ontsmetten
  • Hou voldoende afstand

 

Zoals eerder gecommuniceerd via onze Facebook pagina zal de kerstmarkt te Tollembeek dit jaar niet plaatsvinden. Onze voorziene extrasportieve activiteit met drankstand op deze kerstmarkt wordt bijgevolg dan ook geannuleerd.

De afgelopen week hebben we ook besloten om ons Groot Eetfestijn in februari opnieuw in een Take-Away formule te laten doorgaan. Meer info hierover zal de komende weken met jullie gedeeld worden.

Geplande evenementen

Er zijn geen evenementen gepland

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag: 19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag: 19u-23u30 Vrije training
woensdag: 16u30-21u Jeugdtraining
donderdag: gesloten
vrijdag: 19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag: 9u30-13u Interclub Jeugd
                 19u – 02u00 Interclub VTTL
zondag:  Jeugdtraining

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden