Xander Lievens clubkampioen 2018-2019!

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse hoogmis plaats voor spelers die zich in de geschiedenis van onze club willen spelen, het clubkampioenschap enkelspel. Na de winst vorig jaar van jeugdspeler Ruben Van Mello rees de vraag of de jeugdige leeftijd het ook dit jaar zou halen van de ervaring. Afgaand op het psychologisch steekspel van de afgelopen weken beloofde het alvast een editie te worden om naar uit te kijken.

Na enkele verrassingen in de poules waarbij Joni en Tom het geluk hadden om opgepikt te worden als beste derdes, bleven er nog 8 spelers over om onderling uit te maken wie zich een jaar lang clubkampioen mag noemen. Uiteindelijk waren het Philippe Custers en Xander Lievens die aan het langste eind trokken en het tegen elkaar opnamen in de finale waarin Xander Lievens zijn favorietenrol wist waar te maken en hiermee dus voor het tweede jaar op rij de titel naar een jeugdspeler gaat. Jerko Tielemans mocht nog het podium vervolledigen na winst in de kleine finale tegen Joni. 

Achteraf zorgde onze thuiskok Francis voor lekkere frietjes met balletjes in tomatensaus en tussendoor was onze geliefde barvrouw Christiane ook nog 80 lente's jong geworden. Het hoeft niet gezegd dat het feestje tot in de vroege uurtjes geduurd heeft...

Meer foto's zijn terug te vinden op onze fotopagina.

Geplaatst in Nieuws.