Winnaars tombola zijn gekend

Met maar liefst 779 bezoekers kunnen we editie 2017 van ons jaarlijks eetfestijn met een goed gevoel afsluiten. Bedankt aan alle bezoekers en helpende handen! In tijden waarin het alsmaar moeilijker wordt om financieel rond te komen is dergelijk eetfestijn van groot belang om de toekomst van de club te waarborgen.

Opnieuw organiseerden onze jeugdspelers een tombola met een originele prijsvraag met 'tafeltennis' als centraal thema. En het moet gezegd, dit jaar kon je er niet naast kijken bij het binnenkomen van de zaal: een reuze pingpongpallet met twee isomo-ballen gevuld met pingpongballetjes. Dit jaar luidde de vraag dan ook 'hoeveel balletjes zitten er in de reuze isomo-ballen aan de ingang van de zaal?'.

Na enkele malen hertellen kunnen we uitsluitsel geven: 315 balletjes.

3 personen hadden dit correct uitgerekend (of gegokt) waardoor de schiftingsvraag moest beslissen. Deze luidde 'hoeveel punten zullen er gespeeld worden in de nakende derby waarbij jeugd B het zal opnemen tegen Jeugd A. Deze wedstrijd werd ondertussen afgewerkt en er werden in totaal 566 punten gespeeld. Er is dan ook geen discussie meer mogelijk over de winnaars:

1ste plaats 'Weekendje weg': Etienne Bonne (315 balletjes, 601 punten)
2de plaats 'Serranoham': Roger Wittenberg (315 balletjes, 621 punten)
3de plaats 'waardebon €50 Belectron': Etienne Mignon (315 balletjes, 299 punten)

De winnaars zullen persoonlijk gecontacteerd worden, proficiat!

 

Geplaatst in Nieuws.