Ruben Van Mello clubkampioen 2018

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Waar sommigen al weken naar uitkijken, anderen al meer dan 2 jaar om bekerkoning Arvid Merckaert van de troon te stoten: het CLUBKAMPIOENSCHAP ENKELSPEL 2018.

Terwijl de ene  zich de avond ervoor al aan het voorbereiden was op een vooruitgeschoven wedstrijd in derde provinciale, was de andere al iets zekerder van zijn stuk en besloot deze op de eerste zonnige lentedag zich te wagen aan een partijtje Padel gevolgd door het nodige gerstenat (zonder namen te noemen kunnen we het houden op de initialen JVDW uit Deftinge city). Benieuwd wie aan het langste eind zou trekken en de beste voorbereiding kon omzetten in minstens een finaleplaats...

Met 15 inschrijvingen noteerden we een eerder lage opkomst waarmee niet gezegd is dat de sfeer er van bij de start niet inzat. Getuige hiervan de foto's op onze fotopagina
In drie poules van 5 spelers gingen de eerste twee van elke poule door aangevuld met de twee beste derdes.
Uiteindelijk bleven vast waarde Joni Gerard en youngster Ruben Van Mello over om onderling uit te maken wie een jaar lang de nieuwe wisselbeker mee naar huis mag nemen. Ruben Van Mello trok aan het langste eind en mag zijn naam toevoegen aan het palmares. Het podium werd vervolledigd door Philippe Custers die in de kleine finale de betere was van Mathias Menschaert.

Na de nodige verfrissende douche werd de innerlijke mens nog verwend met een uitgebreide kaastafel wat de perfecte combinatie vormde met ons bier van de maand Tripel Karmeliet. 

We hebben het de afgelopen jaren al vaker gezegd, de jeugdwerking werpt zijn vruchten af en een talentvolle lichting komt er aan. Misschien moeten we dit vanaf heden bijstellen naar de talentvolle jeugd is er en neemt stilaan de fakkel van de oudere garde over!

Geplaatst in Nieuws.