Na een (te) lange Corona-break, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we eerstdaags onze activiteiten kunnen hervatten, zijnde volgens de regels van “het nieuwe normaal”. 

Vanaf woensdag 2 september zijn onze trainers opnieuw van de partij om de jeugdspelers naar een hoger niveau te tillen. De tijdstippen en indelingen van de groepen werden reeds eerder gecommuniceerd en zijn eveneens terug te vinden op deze site onder de rubriek ‘jeugd‘. 

Het reservatiesysteem voor de vrije trainingen zoals we de afgelopen maanden hebben gekend loopt op zijn einde en zal vanaf dinsdag 8 september vervangen worden door de reguliere vrije trainingen. Het is dus niet meer nodig om vooraf een tafel te reserveren. Aangezien het omwille van afstandsregels wel nog steeds maar mogelijk is om slechts 4 tafels te plaatsen, vragen we om de tijdsregel van max. een half uur aan een stuk te trainen te respecteren. Op die manier lopen de wachttijden niet te lang op en krijgt iedereen de kans om een balletje te slaan. 
Vanaf 8 september mogen we ook onze vaste barvrouw Christianne opnieuw verwelkomen.

Vanzelfsprekend zijn aan deze hervattingen enkele strenge regels gekoppeld:

 • Blijf thuis als je je ziek voelt. Ook als je geen koorts hebt maar enkel last hebt van hoofdpijn, een verkoudheid,… blijf je thuis!
 • Hou ten allen tijde een afstand van 1,5 met de medespelers. 
 • Enkel spelers dienen geen mondmasker te dragen aan hun tafel. In de cafetaria is het mondmasker verplicht bij iedere verplaatsing! We herinneren jullie ook aan de mondmaskerplicht opgelegd door de Burgemeester, van toepassing op het Marktplein en dus ook aan de club en ter hoogte van de parking.
 • In de cafetaria neem je verplicht plaats aan een tafel. De barstoelen aan de toog werden verwijderd en er is ruimte gemaakt voor 2 afhaalpunten.
 • De kleedkamers en douches zijn beschikbaar maar bewaar ook hier de nodige afstand. Maximum 2 spelers per kleedkamer is aangewezen.
 • Ontsmet regelmatig de handen. Er is handgel voorradig op meerdere plaatsen in de zaal en de cafetaria.
 • Gebruik een handdoek om je zweet af te kuisen. Handen afkuisen aan de tafel wordt ten stelligste afgeraden. Gebeurt dit toch, dan is er ontsmettingsmiddel beschikbaar in de speelruimte. Respecteer je medespelers en gebruik deze op het einde van iedere trainingssessie.

Vanaf vrijdag 11 september zal ook de interclubcompetitie starten. Vanzelfsprekend zijn hier ook bovenstaande regels van toepassing, aangevuld met enkele specifieke richtlijnen:

 • elke ploeg krijgt een tafel in de bar aangewezen bij aankomst. 
 • opwarming gebeurt op de eigen tafels van de ploeg waar ook de matchen zullen doorgaan. Alle tafels zullen een ploegaanduiding krijgen.
 • vaste scheidsrechtertafels voor thuis- en uitploeg. 
 • één ploeg tegelijk maakt gebruik van de kleedkamers en douches.
 • spreek onderling af of er van kant gewisseld wordt na iedere set
 • geen dubbelspel in de jeugd- en SPORTA competities
 • al zeker tijdens de heenronde zal er geen maaltijd na de match aangeboden worden.

We rekenen er op dat jullie deze regels respecteren en het goede voorbeeld geven!

Geplande evenementen

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag: 19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag: 19u-23u30 Vrije training
woensdag: 16u30-21u Jeugdtraining
donderdag: gesloten
vrijdag: 19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag: 9u30-13u Interclub Jeugd
                 19u – 02u00 Interclub VTTL
zondag:  Jeugdtraining

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden