FIFA-tornooi een schot in de roos!

Afgelopen weekend werd voor de eerste maal in de clubgeschiedenis een Playstation 4 FIFA-tornooi georganiseerd. 
40 liefhebbers van het populaire virtuele voetbalspel namen het in een voorronde van 8 poules tegen elkaar op om vervolgens in de knock-out fase met rechtstreekse uitschakeling te bepalen wie zichzelf een jaar lang de virtuele Messi mag noemen.

Net als het een echte voetbalmatch betaamt, liep de spanning op sommige momenten hoog op en vlogen er net geen Playstations en controllers de lucht in. Uiteindelijk mochten Michiel Scheerlinck (Sporting Lisasbon) en Bastiaan Fonteyn (Valencia) onderling uitmaken wie de beste was. In een beklijvende finale, die gespeeld werd op groot scherm van 2 bij 3 meter, trok Michiel aan het langste eind en mocht hij een mooie geldprijs mee naar huis nemen.
In de troostfinale mochten Thibaut De Troch (Dortmund) en Robbie Nevens (Dortmund) het tegen elkaar opnemen. Hier was uiteindelijk Robbie de beste om vervolgens het podium te vervolledigen. 

Nog een bijzonder dankwoord aan onze sponsor Belectron voor de logistieke ondersteuning en de organisatoren. Hopelijk hebben we hiermee een jaarlijkse terugkerende traditie in gang gezet!

Geplaatst in Nieuws.