De nieuwe klassementen staan online!

Afgelopen Paasmaandag bracht de paashaas een extra kadootje voor de competitiespelers onder ons, namelijk de nieuwe klassementen voor komend seizoen 20-21. 

De volledige lijst is terug te vinden op de website van het PC Oost-Vlaanderen (https://ovl.vttl.be/Bestanden/VoorlopigeKlassementen2020-2021-OVL.pdf), maar een selectie voor onze club is ook hier reeds te consulteren. 
Spelers kunnen eventueel herziening van hun classement aanvragen bij de provinciale klasseringscommissie voor wat de provinciale klassementen betreft. Daartoe dienen zij bijgaand formulier in te vullen en te versturen naar het adres van de voorzitter van de klasseringscommissie en dit tegen ten laatste 26 april 2020:

(niet aangetekend, wel met priorzegel) (voorkeur bij inscannen en via mail) :

Erwin Vandendaele
Voldersstraat 73
9500 Geraardsbergen
classement2020@gmail.com

De aanvraag is persoonlijk (niet door de club in te dienen) en moet de redenen bevatten waarom de herziening aangevraagd wordt. Voor wat betreft minderjarigen mag het formulier van de
ouders uitgaan. De bespreking staat gepland op maandag 27 april 2020 waarna de publicatie zal volgen op 1 mei 2020.
Indien na de herziening, een speler nog niet akkoord kan gaan met zijn klassement, kan hij beroep aantekenen met het voorziene formulier en dit tegen ten laatste 13 mei 2020. De bespreking hiervan zal doorgaan op maandag 18 mei 2020 en de dag erna gepubliceerd worden op de website van het PC Oost-Vlaanderen.

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.