Bregt De Mooter clubkampioen jeugd -18j!

Als afsluiter van het seizoen mochten onze jeugdspelers het nog eens tegen elkaar opnemen om onderling uit te maken wie zich het komende jaar de titel van clubkampioen jeugdspelers -18j mag toe-eigenen. 

Er werd om 9u30 gestart in 2 poules van 5 spelers waarin er gespeeld werd met een systeem van voorgift waarbij bovenop het traditionele klassementssysteem nog een extra voorgift werd berekend op basis van de jeugdploeg waarin de spelers het afgelopen seizoen het beste van zichzelf hebben gegeven. Uiteindelijk bleven er nog 4 spelers over in de halve finale waarbij Bregt zich wist te plaatsen voor de finale in een spannende belle tegen Jarne en Xander de sterkere was van Jonas en hiermee zijn derde finale van het seizoen speelde na de winst op het CK enkel en de verloren finale in het CK dubbel met partner Jarne. Jonas bleek echter wel op dreef te zijn gekomen en haalde het in de kleine finale van Jarne, terwijl in de finale Bregt zich de betere toonde van Xander.  

Na de match mochten we met zijn allen aanschuiven voor lekkere balletjes in tomatensaus en waagden zich nog enkele ouders aan een potje tafeltennis. Een geslaagde afsluiter van het seizoen!

Meer foto's zijn terug te vinden op onze fotopagina

Geplaatst in Nieuws.