Met de eerste speelweek achter de rug kunnen jullie hieronder het wedstrijdverslag van de wedstrijd in derde provinciale tussen Galmaarden C en Meteor C terugvinden met dank aan kapitein Joni Gerard. Laat het een inspiratie zijn voor de andere spelers/kapiteins om ook in de pen te kruipen en ons te laten nagenieten van jullie avonturen.

 

No Sweat, No glory

Een nieuw seizoen begint: voor de ene voelt het als ware het de eerste schooldag, de andere waant zich een kind in de snoepwinkel. De ervaren C-ploeg, met al heel wat pingpongjaren op de teller bestaat uit Tom (15 jaar ervaring), Joni (18 jaar ervaring), Erik & Filoe (bij hen kom je met de vingers en tenen van een mensenlichaam al niet meer toe om te tellen), allen C6. Tegenstanders met dienst waren de sympathieke kerels van Meteor Oudenaarde: Claude, Luc, Aiman en Guy. (3 D4 en D6)

Het begin was gunstig voor onze C-ploeg. Ieder won zijn match, al hadden Erik en Filoe na een verschroeiende start de nodige moeite om respectievelijk Luc en Claude af te houden. Tom en Joni wonnen vlotter en zo stond het 4-0. In de tweede wedstrijdserie legde Erik het bijltje tegen Claude, die zijn flitsende backhand etaleerde. De overige matchen werden wel gewonnen en dus 7-1.

Meteen na de kering speelden we, op Filoe na, elk een belle. Alleen Joni kon die winnend afsluiten, Erik en Tom verloren de strijd nipt. Erik speelde wat lusteloos waarmee de Calimero van de week meteen geboren was. Volgens Filoe leek het wat op het spel van Club Brugge deze week in Napoli. Filoe, letterlijk op 1 been wegens een opspelende enkel, en Joni (na zwoegen tegen Luc) toonden Preud’Homme en co wel hoe het moet en dat No Sweat No Glory geen holle slogan is. De laatste 4 partijen sloten we elk wel nog winnend af, waardoor een ruime 13-3 eindstand op het bord flikkerde.

Tussendoor zorgde Johan ‘Jaakie’ Demecheleer voor de komische noot van de avond met het relaas van enkele ver vervlogen voetbalavonden tussen Anderlecht en Club Brugge, en Anderlecht en AA Gent. Tip: als je ooit in een gevecht tussen rivaliserende hooligans terecht komt, pas dan op voor chargerende flikken te paard. Die slaan immers langs achter met de wapenstok op je hoofd, maar jouw hotdog ben je wel kwijt dan en ge kunt het ’s anderendaags gaan uitleggen opt werk da je ni kan komen… J

Een klein akkefietje met een speler van Tass (tegenstander van de eveneens thuis spelende D-ploeg)  – die de fair play regels niet helemaal gesnopen heeft en Tom verbaal en fysiek kwam uitdagen na een discussie met Maarten – niet te na gesproken was het een geslaagde avond. De kop is er af, de punten zijn binnen. De boterhammekes vielen als vanouds ook weer in de smaak. Alleen de douchekoppen zijn nog steeds spoorloos verdwenen, waardoor er niet meer dan een kaarsrechte straal water komt uit gelopen. Op naar Ninove volgende week!

Eindstand 13-3. Filoe & Joni 4, Tom 3, Erik 2

Geplande evenementen

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag
19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag
19u-23u30 Vrije training
19u-20u Training recreanten/55+
19u30-23u Interclub Sporta
woensdag
18u-20u Jeugdtraining
vrijdag
19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag
9u30-13u Interclub Jeugd
13u-14u30 Jeugdtraining
19u-02u00 Interclub VTTL

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden