Succesvolle Vlaamse Kampioenschappen!

Xander Lievens Vlaams kampioen in de reeks heren D!

Onze club is sinds vandaag een Vlaams kampioen rijker. Na het behalen van enkele provinciale titels (Jarne won eerder dit seizoen het provinciaal criterium in de E-reeks en kon later ook aan de zijde van Bregt De Mooter de titel van provinciaal kampioen dubbelspel op zijn naam schrijven), viel onze club vandaag opnieuw in de prijzen op het Vlaams kampioenschap.

Jarne en Xander slaagden er in zich te kwalificeren voor het Vlaams kampioenschap waarop de beste spelers van Vlaanderen het tegen elkaar opnemen. Jarne behaalde vlot de 1/8 finales in de reeks heren E, maar moest toen zijn meerdere erkennen en kon bijgevolg niet doorstoten. Xander had er na zijn verloren finale op de provinciale kampioenschappen vooraf weinig moed in, maar kon zich desondanks vrij vlot plaatsen voor een plaats in de finale van de reeks heren D. Na een spannende belle trok Xander uiteindelijk aan het langst eind en troonde zich zo tot Vlaams kampioen!

Proficiat aan beide spelers. Beide jeugdproducten van onze club zijn een toonbeeld van inzet en een voorbeeld voor de volgende generatie aan jeugdspelers die wekelijks het beste van zichzelf geven!

Geplaatst in Nieuws.