Succesvol eetfestijn

We kunnen alweer terugblikken op een succesvolle editie van ons Groot Eetfestijn. Met maar liefst 774 bezoekers noteerden we een aanzienlijke stijging in vergelijking met de vorige editie waarmee we dan ook een gezonde financiële basis kunnen leggen voor volgend seizoen. Ons eetfestijn is dan ook onze belangrijkste bron van inkomsten om onze sport in optimale omstandigheden te kunnen beoefenen en deze betaalbaar te houden voor de leden. Onze oprechte dank aan alle bezoekers en medewerkers die hebben bijgedragen aan dit prachtresultaat!

Resultaten tombola

Naar jaarlijkse gewoonte werd er ook opnieuw een tombola georganiseerd waarvan de opbrengst integraal naar onze jeugdwerking gaat. Dit jaar zorgde speelster Eline Lievens voor een waar kunstwerk waarin de thema's tafeltennis en Valentijn werden samengebracht. 
In totaal werden er 548 balletjes in verwerkt. 32 gokken kwamen zeer dicht in de buurt (< 20), waarvan 11 minder dan 10 verschil en 6 gokken minder dan 5 verschil. Niemand had het correcte antwoord, echter 4 deelnemers waren er slechts 2 stuks van. Om de drie prijzen te verdelen onder deze 4, moest de schiftingsvraag soelaas brengen.

Hoeveel wedstrijden speelden alle ploegen samen in de heenronde, met als tip dat elke ontmoeting bij de volwassenen bestaat uit 16 wedstrijden en elke ontmoeting bij de jeugd uit 10 wedstrijden. TTC Galmaarden speelde de voorbije heenronde al 1186 wedstrijden waarvan er 674 gewonnen werden. De deelnemers die dicht bij het resultaat van de balletjes in het hart waren, waren ook hier zeer close. Met gokken van 675-679-710 konden de drie prijzen toegewezen worden.

Proficiat aan onze winnaars:

1e prijs: Bongo-bon "Weekendje weg voor 2 personen": Yvette Haegeman uit Erpe-Mere (546 balletjes – 675 wedstrijden)
2e prijs: Serano ham van ruim 6kg: Dirk Deteye uit Galmaarden (550 balletjes – 679 wedstrijden)
3e prijs: bon 60€ Belectron: Johan Vande Maele uit Galmaarden (550 balletjes – 710 wedstrijden).

Geplaatst in Nieuws.