Onze jeugd op Bootcamp!

Om het seizoen in stijl af te sluiten gingen onze jeugdspelers afgelopen zaterdag op Bootcamp onder deskundige begeleiding van personal coach Wim Blaton. Gezien de tropische temperaturen werd het programma lichtjes aangepast en bleven we in het bos vertoeven bij aangenamere temperaturen in de schaduw van de bomen.

Er werd gestart met een variant van honkbal waarbij de groep in twee teams werd verdeeld en onze jeugdspelers hun oog-hand coördinatie uit het tafeltennis ten volle konden aanwenden.
Daarna gingen we voor een vertrouwensspel met een leider die zijn geblinddoekte volgelingen het goede pad diende op te sturen. Zeker niet te onderschatten met enkele storende factoren uit het ander team.  Vervolgens mochten we onze krachten bundelen rond een touw waarop een Chinese vrijwilliger mocht rondstappen terwijl de anderen het touw in de lucht hielden.
Na een korte pauze werd de groep opnieuw in twee teams verdeeld om vlaggenroof te spelen waarbij het volledige bos mocht benut worden. Er werd even voor gevreesd maar uiteindelijk hebben we alle jeugdspelers teruggevonden 😉
Als afsluiter werden de laserpistolen bovengehaald en werden we voor even rivalen.

Met deze geslaagde activiteit trekken we een lijn onder een geslaagd seizoen. Woensdag nog een laatste keer trainen en dan mag de pallet opgeborgen worden tot augustus.

Geplaatst in Nieuws.