Inschrijven Provinciale Kampioenschappen

Naar jaarlijkse gewoonte worden rond de jaarwisseling de Provinciale Kampioenschappen georganiseerd. Voor onze club altijd iets om naar uit te kijken aangezien wij als Vlaams-Brabantse club dienen deel te nemen in Vlaams-Brabant, ondanks het feit dat we onze competitiewedstrijden afwerken in Oost-Vlaanderen. Een uitgelezen kans dus om het eens op te nemen tegen spelers die we in de reguliere wekelijkse competitie niet tegenkomen. 

Op zaterdag 23 december is het eerst de beurt aan de dubbelliefhebbers. Na de jaarwisseling komt het echte werk er dan aan met op zaterdag 6 januari de jeugdkampioenschappen waar gespeeld wordt in leeftijdsreeksen, zowel enkel- als dubbelspel en op zondag 7 januari de klassementsreeksen enkelspel waar zowel volwassen als jeugdspelers kunnen aan deelnemen. De affiches zijn hier te raadplegen:

Zoals steeds zullen alle wedstrijden doorgaan in Sporthal Dijck te Wemmel. 
Inschrijven kan via de website http://competitie.vttl.be of via mail naar jeroen.schaillee@skynet.be.

Vorig jaar moest onze 'kleine' club met een delegatie van maar liefst 14 spelers niet onderdoen voor de grote clubs uit steden als Leuven en Groot-Bijgaarden. Dit jaar willen we dit minstens evenaren, twijfel dus niet en schrijf snel in!

Geplaatst in Nieuws.