Tafeltennisclub Galmaarden werd opgericht in 1973 en is aangesloten bij de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL) en SPORTA Tafeltennis. Onze club telt ongeveer 60 leden en is de grootste van het Pajottenland.

In onze club zijn sfeer en gezelligheid troef! Jong, oud, man of vrouw, iedereen kan bij ons terecht om een balletje te komen slaan. U kan zich bij ons zowel recreatief als competitief aansluiten.

Op deze site kunt u kennismaken met alle aspecten van onze vereniging. U bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in het clublokaal. Onze zaal is gelegen naast het gemeentehuis. (Zaal TRB).

Volwassenen kunnen vrij trainen op dinsdagavond vanaf 19 uur. Voor onze jeugdspelers bieden wij jeugdtraining aan onder begeleiding van gediplomeerde trainers. De jeugdtrainingen gaan door op woensdag, meer info vindt u in de rubriek ‘jeugd’.

Seizoen 2020-2021 zal onze club met 5 herenploegen en 3 jeugdploegen aantreden in de VTTL. Onze thuiswedstrijden worden betwist op vrijdagavond, zaterdagvoormiddag en -avond. In SPORTA telt onze club twee ploegen. Deze thuiswedstrijden vinden plaats op maandagavond.

Al onze leden en bestuursleden worden geacht zich te houden aan de statuten van de club waarmee ze akkoord gaan bij het ondertekenen van het lidmaatschap.

Het lidgeld bedraagt € 90 voor volwassenen en € 60 voor jeugdspelers en niet-competitiespelers (recreanten). Hiervan kan u een deel recupereren via uw mutualiteit door één van onderstaande formulieren te laten invullen door de secretaris/voorzitter van de club.

Naast het tafeltennisgebeuren bieden wij onze leden ook enkele extra-sportieve activiteiten aan. Zo organiseren we bijvoorbeeld een FIFA-tornooi of nemen we deel aan de lokale avondmarkt.

Indien nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren via deze link.