Wie zijn we?

Tafeltennisclub Galmaarden werd opgericht in 1973 en is aangesloten bij de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL). Onze club telt ongeveer 70 leden en is de grootste van het Pajottenland.

In onze club zijn sfeer en gezelligheid troef! Jong, oud, man of vrouw, iedereen kan bij ons terecht om een balletje te komen slaan. U kan zich bij ons zowel recreatief als competitief aansluiten.

Op deze site kunt u kennismaken met alle aspecten van onze vereniging. U bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in het clublokaal. Onze zaal is gelegen naast het gemeentehuis. (Zaal TRB).

Volwassenen kunnen vrij trainen op dinsdagavond vanaf 19 uur en onder begeleiding op woensdagavond om 20u30 (meer info onder de rubriek 'trainen'. Voor onze jeugdspelers bieden wij jeugdtraining aan onder begeleiding van gediplomeerde trainers. De jeugdtrainingen gaan door op woensdag, meer info vindt u in de rubriek 'jeugd'.

Seizoen 2017-2018 zal onze club met 7 herenploegen en 3 jeugdploegen aantreden in de Oost-Vlaamse competitie. Onze thuiswedstrijden worden betwist op vrijdagavond, zaterdagvoormiddag en -avond.

Al onze leden en bestuursleden worden geacht zich te houden aan de statuten van de club waarmee ze akkoord gaan bij het ondertekenen van het lidmaatschap.

Het lidgeld bedraagt € 90 voor volwassenen en € 60 voor jeugdspelers en niet-competitiespelers (recreanten). Hiervan kan u een deel recupereren via de mutualiteit door onderstaande formulieren in te laten vullen op de club:

Naast het tafeltennisgebeuren bieden wij onze leden ook enkele extra-sportieve activiteiten aan.