Training voor volwassenen

Vrije training

Volwassenen kunnen op dinsdagavond vrij komen trainen vanaf 19u. Zowel competitiespelers als recreanten zijn welkom om tegen elkaar een balletje te slaan in een gemoedelijke sfeer zonder prestatiedruk. Wie wil kan vrijblijvend deelnemen aan een interne competitie die gespeeld wordt met voorgift. Meer info hierover is terug te vinden onder de rubriek 'dinsdagcriterium'. 

Geleide training

Vanaf dit seizoen zullen we op algemene vraag ook een aanbod van geleide training voor volwassen spelers voorzien en dit onder begeleiding van Jean Opsomer. Dit extra trainingsmoment is inbegrepen in het lidgeld en staat open voor alle spelers die geen jeugdtraining volgen.

Deze zullen steeds doorgaan op woensdag van 20u30 tot 22u en dit vanaf woensdag 23 augustus. Om alles vlot te laten verlopen dienen volgende regels te worden gerespecteerd:

  • vooraf inschrijven is verplicht! Er zal een formulier opgehangen worden in de club waarop tot dinsdagavond 22u kan ingeschreven worden om de woensdag erna deel te nemen aan de geleide training. 
  • minimum 4 en maximum 8 deelnemers. Bij minder dan 4 inschrijvingen zal de training geannuleerd worden!
  • inschrijven = zich engageren de oefeningen van de trainer uit te voeren. Wie vrij wil trainen kan nog steeds op dinsdag terecht.
  • er wordt voorrang gegeven aan volwassen spelers, jeugdspelers kunnen nog steeds terecht in hun niveaugroep eveneens op woensdag. Meer info hierover is terug te vinden op onze jeugdpagina.
  • er zal gewerkt worden met 2 niveaugroepen die elkaar afwisselen, zijnde spelers klassement D en hoger enerzijds en anderzijds spelers klassement NG of niet geklasseerde spelers en recreanten. 
    bijvoorbeeld: week 1 => training voor D-spelers en hoger, week 2 => training voor E- en niet geklasseerde spelers, week 3 => D-spelers en hoger, enz.

Onderstaande kalender geeft een overzicht van wie wanneer kan komen trainen:

17/1: B/C/D/E 07/3: B/C/D/E
24/1: E6/NG/recreant 14/3: E6/NG/recreant
31/1: B/C/D/E 21/3: B/C/D/E
07/2: E6/NG/recreant 28/3: E6/NG/recreant
14/2: GEEN training 04/4: GEEN training
21/2: B/C/D/E 11/4: GEEN training
28/2: E6/NG/recreant 18/4: B/C/D/E