Fotogalerij

Clubkampioenschap jeugd 2019

Clubkampioenschap dubbelspel 2019

Ledenvergadering september 2018

Op 1 september werd met de jaarlijkse ledenvergadering de aftrap gegeven voor een nieuw seizoen. Onderstaande sfeerfoto's tonen alvast dat het opnieuw een fantastisch seizoen belooft te worden!

Clubkampioenschap enkelspel 2018

Afgelopen zaterdag 7 april was het weer zover: het clubkampioenschap enkelspel. Ruben Van Mello trok aan het langste eind en wist bekerkoning Arvid te onttronen.

Ledenvergadering september 2017

Naar aloude traditie wordt het nieuwe seizoen ingeluid met de Algemene Ledenvergadering gevolgd door een etentje.

Clubkampioenschap jeugd 2017

Afgelopen zaterdag, 29 april, namen 17 jeugdspelers het tegen elkaar op voor de felbegeerde titel van clubkampioen -18j 2017. Ruben Van Mello en Tim Peetermans wisten beide hun titel te verlengen!

Clubkampioenschap enkelspel 2017

Op zaterdag 4 maart wist Arvid Merckaert voor de derde maal de titel van clubkampioen enkelspel binnen te rijven.

Clubkampioenschap dubbelspel 2017

Zoals elk jaar worden de vrije speelweken in de terugronde gebruikt om te strijden voor de felbegeerde titel van clubkampioen. Ook dit jaar was dit niet anders, vrijdag 10 februari werd al van bij de seizoenstart aangestipt als de dag waarop Arvid en Jeroen hun titel van Clubkampioen Dubbelspel zouden verdedigen. Reeds van vóór de jaarwissel werd er een psychologisch steekspel gespeeld op de dinsdagtrainingen: intimidaties, elkaars tegenspeler afsnoepen, chantage, enz. Het beloofde een leuke avond te worden die 10de februari.

En zo geschiede ook. Net als vorig jaar waren er 10 ingeschreven ploegen waaronder ook enkele enthousiaste jeugdspelers die hun kans mooi zagen in het jaar dat ze de sprong zullen maken naar een hoger individueel klassement en dus nog kunnen profiteren van een mooie voorgift. Resultaat: reekshoofden Loïc/Klaas en Joni/Tom konden zich niet plaatsen voor de volgende ronde en mochten zich bijgevolg al naar de douches begeven. In de halve finale bleken Michaël/Mathias te sterk voor het duo Philippe/Johan en ook Jeroen/Arvid plaatsten zich zonder problemen voor de finale tegen de 'jonkies' Kenzo/Jarne die een mooie prestatie leverden door als enige jeugdspelers de poules te overleven.

De finale werd dus gespeeld door titelverdedigers Jeroen/Arvid en Michaël/Mathias. Deze ging gelijk op tot een 2-2 tussenstand maar in de belle sloeg de stress toe in het spel van Jeroen/Arvid waardoor Michaël/Mathias snel uitliepen tot een 5-0 voorsprong. Jeroen en Arvid slaagden er niet meer in deze achterstand op te halen waardoor Michaël en Mathias de verdiende winnaars zijn van deze opnieuw succesvolle editie.

Na de prijsuitreiking was het tijd om de innerlijke mens te versterken met panini's (waarvoor dank aan de vrouwen van Jeroen en Arvid, Evy en AnCa) waarbij natuurlijk ook het nodige gerstenat niet kon ontbreken.

Oud vs. Jong 2016

Een traditie in ere hersteld, Jong trok aan het langste eind en wist nipt te winnen met 7-9.

Clubkampioenschap jeugd 2016

Ruben Van Mello en Tim Peetermans clubkampioenen -18j.

Kampioenenviering C-ploeg

C-ploeg kampioen in derde provinciale C seizoen 2015-2016

Clubkampioenschap dubbelspel 2016

Twee weken na de verassende ontknoping in het clubkampioenschap enkelspel was het de beurt aan de liefhebbers van het dubbelspel om het tegen elkaar op te nemen. 20 deelnemers in 10 deelnemende ploegen streden om de felbegeerde titel van clubkampioen. Na enkele felbevochten wedstrijden mochten de tenoren van de A-ploeg, David en Daan, het opnemen tegen Jeroen en Arvid, respectievelijk vaste waarde en invaller in de D-ploeg. Na een beklijvende belle trokken de underdogs van de D-ploeg aan het langste eind waarmee Arvid zich een jaar lang beide clubtitels mag toe-eigenen.

Clubkampioenschap enkel 2016

Op zaterdag 19 maart vond naar jaarlijkse gewoonte het clubkampioenschap enkelspel plaats. Dat op een clubkampioenschap alles mogelijk is werd nogmaals bewezen toen in de halve finale van de voorafgenoemde favorieten enkel Joran Van De Walle zijn plaats kon opeisen. Hans speelde echter één van zijn beste matchen dit seizoen waardoor de finale gespeeld werd door Hans en Arvid die zijn halve finale wist te winnen van Philippe Custers.

In de finale bleek Arvid een maat te sterk voor Hans waardoor Arvid zich een jaar lang tot clubkampioen mag tronen.
Achteraf trakteerde Francis ons op lekkere broodjes en werd traditioneel de wisselbeker met gerstenat gevuld.

'KUBB' tornooi

Op zaterdag 22 augustus werd het seizoen voor onze jeugdspelers officieus gestart met een KUBB-tornooi. De weergoden waren ons goed gezind wat maakte dat het een leuke namiddag werd vol spanning met een gezonde dosis rivaliteit. De afwezigen hadden ongelijk.

Clubkampioenschap jeugd 2015

Op zaterdag 3 mei was het aan onze jeugdspelers om te strijden om de felbegeerde titel van clubkampioen seizoen 2014-2015. Met maar liefst 17! deelnemers mogen we gerust spreken van een succeseditie, zeker als deze dan ook nog werd afgesloten met een lekkere spaghetti en dessertenbuffet aangeboden door de ouders.

reeks competitiespelers
1ste plaats: Ruben Van Mello
2de plaats: Jonas Van Slambrouck
3de plaats: Jarne Rouckhout

reeks recreanten
1ste plaats: Jens Ragé-Van-Den-Eynde
2de plaats: Bregt De Mooter
3de plaats: Tim Peetermans

 

Clubkampioenschap enkel 2015

Op zaterdag 4 april vond het jaarlijks clubkampioenschap enkel plaats. Na een spannende belle tegen David Defrère mocht Loïc Steelandt zich tot clubkampioen seizoen '14-'15 kronen. Michaël Hinderdael wist de winst in de kleine finale naar zich toe te trekken na tevens een spannende belle met als tegenstander Joni Gerard.

 

Finale Beker van Oost-Vlaanderen 2015

Op vrijdag 3 april was TTC Galmaarden gastclub voor de organisatie van de finale van de Beker van Oost-Vlaanderen. Na een spannende wedstrijd mocht uiteindelijk Rooigem Gent de Beker mee naar huis nemen.

 

Clubkampioenschap Dubbel 2015

Afgelopen vrijdag 6 februari was de TRB zaal de 'place to be' voor de dubbel liefhebbers onder ons. Kristof De Mesmaker en Pieter Meersman mogen een jaar lang de titel van clubkampioen dubbel dragen.

1ste plaats: Kristof De Mesmaeker & Pieter Meersman
2de plaats: Tom Dullekens & Joni Gerard
3de plaats: Philippe Custers & Johan Somers

 

Clubkampioenschap Enkel 2014

Op zaterdag 29 maart vond het jaarlijks clubkampioenschap enkelspel plaats. Na enkele felbevochten wedstrijden mocht Tom Dullekens zich tot clubkampioen 2014 tronen.

1ste plaats: Tom Dullekens
2de plaats: Joran Van De Walle
3de plaats: Michaël Hinderdael