Het bizarre jaar 2020 zal ons nog lang bijblijven als het beruchte “Coronajaar”. Ook wij als sportvereniging hebben dit aan den lijve mogen ondervinden. Na de abrupte stopzetting van seizoen 19-20 in maart, begonnen we in september met volle moed aan een nieuw seizoen. Jammer genoeg niet voor lang. Na amper 7 speelweken werd voor de tweede keer dit jaar de interclubcompetitie opgeschort.
Het hoeft niet gezegd dat naaste het sportieve leed, dergelijke stopzetting van alle activiteiten ook zijn financiële impact heeft op sport- en cultuurverenigingen. We willen je dan ook alvast al bedanken voor de steun door het plaatsen van een bestelling op ons afhaal-eetfestijn!

Alle gerechten worden met zorg bereid door traiteur De Reuse uit Geraardsbergen en worden geserveerd met puree. Deze worden aangeboden in plastic bakjes waarin  de gerechten onmiddellijk kunnen opgewarmd worden in de microgolfoven. 
Er is keuze om af te halen op zaterdag 20 februari tussen 16u & 20u of op zondag 21 februari tussen 11u en 14u. Om alles Corona-proof te laten verlopen is het aantal bestellingen per tijdslot van een half uur beperkt tot 20. Indien het gewenste tijdslot niet meer beschikbaar is kan je een vroeger of later slot selecteren. 
Afhalen kan op het gekozen tijdstip op volgend adres:

TRB-zaal Galmaarden
Marktplein 19a (rechtover ingang gemeentehuis)
1570 Galmaarden

Na het selecteren van de gewenste dranken en/of gerechten, wordt je doorgestuurd naar de kassa waar je je gegevens kan achterlaten en het gewenste afhaalmoment kan aanduiden. Betalen kan onmiddellijk via Bancontact of je kan opteren voor betaling via overschrijving. Van zodra we je betaling dan ontvangen hebben krijg je een mail ter bevestiging toegestuurd. 

 

 

Winkelmand

DRANKEN

HOOFDSCHOTELS

Alle gerechten worden geserveerd met puree.

KINDERMENU’S

Alle gerechten worden geserveerd met puree

DESSERTS