Clubkampioenen bij de jeugd zijn gekend!

Amper een week na de laatste competitiewedstrijd mochten onze jeugdspelers alweer opdraven om te strijden voor de felbegeerde titel van clubkampioen.

De afgelopen jaren is het clubkampioenschap voor jeugdspelers -18j uitgegroeid tot een dagactiviteit waarbij niet alleen tafeltennis centraal staat maar ook de samenhang tussen onze spelers en hun ouders. Net als vorig jaar werd dan ook iedereen getrakteerd door spaghetti en een uitgebreid dessertenbuffet, aangeboden door de ouders zelf, waarna enkelen het waagden op te nemen tegen onze opkomende talenten met de hilarische taferelen tot gevolg. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we ieder jaar records breken wat ook dit jaar het geval was met maar liefst 17 ingeschreven jeugdspelers vergezeld door hun ouders, grootouders, broers, zussen, enz.

Het clubkampioenschap zelf werd gespeeld in 2 reeksen, één voor de meest gevorderde spelers en één voor beginnende competitiespelers en recreanten. Opvallend, beide winnaars van vorig jaar wisten hun titel te verlengen:

A-reeks:

1ste plaats: Ruben van Mello
2de plaats: Xander Lievens
3de plaats: Jarne Rouckhout

B-reeks:

1ste plaats: Tim Peetermans
2de plaats: Bryan De Spiegheleer
3de plaats: Alessandro De Coster

De trainingen lopen nog door tot einde mei en dan sluiten we een meer dan geslaagd seizoen af met onze extrasportieve activiteit 'Bootcamp' dat doorgaat op zaterdag 27 mei, hou deze datum dus alvast vrij. Titelambities voor volgend seizoen in de jeugdreeksen steken we niet verder onder stoelen of banken, met deze generatie moet dit lukken!

Alle foto's zijn terug te vinden op onze fotopagina.

 

 

Geplaatst in Nieuws.