Arvid en Joni verlengen hun titel van Clubkampioen Dubbelspel!

Met de interclubronde achter de rug konden de dubbelliefhebbers de afgelopen weken zich volop voorbereiden op het Clubkampioenschap Dubbelspel. 

Afgelopen vrijdag was het dan zover en kregen we een antwoord op de vraag die al enkele weken te horen was in de omgeving van de TRB-zaal: zullen Joni en Arvid in staat zijn om hun titel met een jaar te verlengen? Maar liefst 10 duo's gingen de strijd aan, gesteund door hun colonne supporters die talrijk aanwezig waren. 

Om 20u startten we in 2 poule's van 5 ploegen waarvan de eerste 4 zouden doorgaan naar  de kwartfinale. De duo's Kenzo/Renzo en Michaël/Mathias trokken aan het kortste eind en wisten niet door te stoten naar de kwartfinale. De anderen maakten er een ware uitputtingsslag van waarbij 2 spannende belle's in de halve finale beslisten over wie er mocht doorgaan. Uiteindelijk waren het de jonkies Jarne en Xander die het mochten opnemen tegen, jawel, Arvid en Joni. In een spannende finale won de ervaring van het jeugdige talent en wisten Arvid en Joni hun titel te verlengen. In de kleine finale haalden Gunther en Jerko het van Tom en Lawrence waarmee het volledige podium dan ook gekend was:

1. Arvid & Joni
2. Xander & Jarne
3. Gunther en Jerko

Na de traditionele "Tournée Generale"  op kosten van de winnaars stonden er nog lekkere panini's klaar om terug op krachten te komen om daarna in de vroege uurtjes de deur van de TRB arena achter ons dicht te trekken.

Geplaatst in Events, Nieuws.