Zoals elk jaar worden de vrije speelweken in terugronde gebruikt om te strijden voor de felbegeerde titel van clubkampioen. Ook dit jaar was dit niet anders, vrijdag 10 februari werd al van bij de seizoenstart aangestipt als de dag waarop Arvid en Jeroen hun titel van Clubkampioen Dubbelspel zouden verdedigen. Reeds van vóór de jaarwisse werd er een psychologisch steekspel gespeeld op de dinsdagtrainingen: intimidaties, elkaars tegenspeler afsnoepen, chantage, enz. Het beloofde een leuke avond te worden die 10de februari.

En zo geschiede ook. Net als vorig jaar waren er 10 ingeschreven ploegen waaronder ook enkele enthousiaste jeugdspelers die hun kans mooi zagen in het jaar dat ze de sprong zullen maken naar een hoger individueel klassement en dus nog kunnen profiteren van een mooie voorgift. Resultaat: reekshoofden Loïc/Klaas en Joni/Tom konden zich niet plaatsen voor de volgende ronde en mochten zich bijgevolg al naar de douches begeven. In de halve finale bleken Michaël/Mathias te sterk voor het duo Philippe/Johan en ook Jeroen/Arvid plaatsten zich zonder problemen voor de finale tegen de ‘jonkies’ Kenzo/Jarne die een mooie prestatie leverden door als enige jeugdspelers de poules te overleven.

De finale werd dus gespeeld door titelverdedigers Jeroen/Arvid en Michaël/Mathias. Deze ging gelijk op tot een 2-2 tussenstand maar in de belle sloeg de stress toe in het spel van Jeroen/Arvid waardoor Michaël/Mathias snel uitliepen tot een 5-0 voorsprong. Jeroen en Arvid slaagden er niet meer in deze achterstand op te halen waardoor Michaël en Mathias de verdiende winnaars zijn van deze opnieuw succesvolle editie.

Na de prijsuitreiking was het tijd om de innerlijke mens te versterken met panini’s (waarvoor dank aan de vrouwen van Jeroen en Arvid, Evy en AnCa) waarbij natuurlijk ook het nodige gerstenat niet kon ontbreken.

Bekijk alle foto’s op onze fotopagina!



Geplande evenementen

Nieuwsberichten

Sponsors

Contacteer ons

Openingsuren

maandag
19u30-23u Interclub SPORTA
dinsdag
19u-23u30 Vrije training
19u-20u Training recreanten/55+
19u30-23u Interclub Sporta
woensdag
18u-20u Jeugdtraining
vrijdag
19u30-02u00 Interclub VTTL
zaterdag
9u30-13u Interclub Jeugd
13u-14u30 Jeugdtraining
19u-02u00 Interclub VTTL

Marktplein 19A - 1570 Galmaarden
054/37.10.30
info@ttcgalmaarden.be
facebook.com/ttcgalmaarden